„Утре ще ме изпишат. Пет операции са ми правени –

...
„Утре ще ме изпишат. Пет операции са ми правени –
Коментари Харесай

„Деска, айде! И да не се радват много“ /тия в НС/. Борисов няма да се яви утре пред депутатите

„ Утре ще ме изпишат. Пет интервенции са ми правени – 3 на едното, 2 на другото коляно. Ако нещо щеше да способства, да отида в Народното събрание. Казвах още на Станишев - стой ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни дами. Сега те и Капон, и още двама мъже. Искат да викат и да създадат патаклама в Народното събрание “, сподели Борисов.

Призова медиите да го не помнят, само че все пак загатна, че има спогодба с кандидат-премиерът, че рано или късно ще се върне назад.

„ Искат да вървя в Народното събрание, забравете ме и медиите, и всички, ще приказвам единствено партийни работи, Слави Трифонов в този момент би трябвало да приказва. Можем да се поддържаме, аз накуцвам с десния, той с левия крайник, само че не в този момент “, разяснява Борисов.

„ Аз го обичам тоя човек, тъй като е потвърдил, че 3- години е №1 в нещо, каквото и да е то “, приключи монолога си Борисов и закуцука към болничната си стая.

„ Деска, айде! И да не се радват доста “, здрависа се водачът на ГЕРБ най-сетне за „ Довиждане “ с шефката на ПГ на партията Деси Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР