Утре ще изпратя имейл с одитни доклади, в който ще

...
Утре ще изпратя имейл с одитни доклади, в който ще
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: Ще покажа доказателства за действащ директор на болница в София с нарушения в обществените поръчки

" Утре ще изпратя имейл с одитни отчети, в който ще се види по какъв начин изпълнителен шеф на лечебно заведение в София е нарушил закона за публичните поръчки, дублирал с контракти за външни услуги активността на заведението, уволнил е над 300 индивида. Финансовата загуба е 10 пъти по-висока тази година, а той стои на служба. Няма логичност да няма политически " чадър ". Министърът е осведомен и не е подхванал нищо. Уволняват се шефове с измислени учредения, а други, довели до колапс лечебни заведения, стоят, тъй като са угодни. " Това разяснява пред проф. Костадин Ангелов, народен представител от ГЕРБ.

" Настоявахме за комисия, която проверява къде отива този един лев в цената на горивата. " Този парламент изчерпа опциите да дава решения на жителите. С пределната цена на горивото ще спрем кражбите. Наблюдаваме ръководеща съпротива, която дава решения на всички въпроси ", означи проф. Ангелов.

" От ГЕРБ доста пъти сме предложили обединяване. Борисов е единственият политик, който подаде ръка по целите, той е общественик, мисли първо за страната, след това за партията и най-после за себе си. В главната на демокрацията стои връзката, другояче приказваме за тирания ", уточни Ангелов. И добави, че растежът на инфлацията на питателните артикули е по-голям % в сравнение с в Украйна.

" Цената на хляба е намаляла със смешните 2%. Има промоции, които не престават избран интервал в някои хранителни вериги ", означи професорът. Той разяснява и здравната тематика.

" Трябваше да подготвим здравната си система. Ние не сме подготвени за COVID-19. Говорим за здравна и административна несръчност - чак на 12 юли се сещаме за антигенните проби с направление. Това значи цялостно безхаберие ", счита той.

По думите му властта за ГЕРБ е била средство за решение на главните проблеми на жителите. " В момента България лети към злополука. Имаме съществени национални провокации - цената на тока, газа, хляба, еврозоната, коронавирус рецесията. Лидерското място в ГЕРБ не стои на масата за разискване, тъй като на национално заседание избрахме демократично Борисов за водач. Искаме той да води нашата партия, тъй като с помощта на трите му сполучливи мандати, той реши огромни рецесии и е потвърдил, че може да води България и да предлага решение на проблемите ", съобщи проф. Ангелов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР