Утре ще е облачно и с превалявания, но температурите ще

...
Утре ще е облачно и с превалявания, но температурите ще
Коментари Харесай

Утре ще е облачно и с превалявания, но температурите ще достигат до 20 градуса

Утре ще е облачно и с валежи, само че температурите ще доближават до 20 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за месеца; в следобедните часове ще стартира да се покачва, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 15°-18°, температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините ще е най-вече облачно и мъгливо с валежи от дъжд, преди обяд на височина над 2200-2300 метра - от сняг. Над масивите от Източна България ще е без превалявания и ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 6°.

В началото на новата седмица вятърът ще се задържи слаб, в източните региони до сдържан от югоизток и температурите ще се покачат още, във вторник оптималните ще са сред 23° и 28°. Облачността ще е по-често забележителна. В понеделник тук-там в Западна България, а във вторник и сряда и на изток ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Повече слънчеви часове ще има в понеделник в източните региони, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР