Утре ще е дъждовно и студено. Минималните температури ще са

...
Утре ще е дъждовно и студено. Минималните температури ще са
Коментари Харесай

Утре ще е дъждовно и студено

Утре ще е дъждовно и студено. Минималните температури ще са сред 3° и 8°, в София - към 3°. Това съобщи дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология. От запад облачността краткотрайно ще се раздра, над източните региони ще се задържи забележителна и там ще продължи да вали дъжд, като тук-там преваляванията ще са обилни. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 12° и 17°, в София - към 12°.

Над планините ще доминира облачно и мъгливо време. На доста места ще има превалявания от дъжд, над 1500 m - от сняг. Ще духа мощен вятър от север-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра - към 3°, на 2000 метра - към минус 2°, съобщи настоящо.ком.

Над Черноморието ще бъде облачно и дъждовно, тук-там със обилни количества. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимални температури: 9°-10°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 53 мин. и залязва в 20 ч. и 2 мин. Продължителността на деня е 13 ч. и 8 мин. Луната в София изгрява в 1 ч и 13 мин и залязва в 9 ч. и 47 мин. Фаза на луната: два дни преди последна четвърт.

Атмосферното налягане едва ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР