Утре ще бъдем в пленарна зала. Има законодателна част, каквито

...
Утре ще бъдем в пленарна зала. Има законодателна част, каквито
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Утре ще бъдем в пленарна зала, защото сме отговорни политици

Утре ще бъдем в пленарна зала. Има законодателна част, каквито не търпи отсрочване като да вземем за пример разноските за защитата. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова
Прочетете още
" Продължаваме своето съвещание. Тепърва започваме с подробен разбор освен на изборните резултати и това ще продължи и на следващия ден, когато ще заседава

" Утре ще бъдем в пленарна зала, тъй като сме отговорни политици. Има законодателна част, която не търпи отсрочване. Ветото върху Закона за енергетиката е в седмичната стратегия, то би трябвало да се прегледа. Има и други тематики, които са включени в дневния ред на Народното събрание. Не се държим хлапашки, осъзнаваме своята отговорност, само че считаме, че и нашите сътрудници в не обединението би трябвало да постъпват по същия метод ", сподели Десислава Атанасова.

" Ако има тематика в групата - това не е дали ще има коалиционно съглашение или държанието на некоалиционния ни сътрудник по време на изборите. Ако има тематика в парламентарната група, това е как работи държавното управление и до каква степен прави нещо. Ако има тематика, която ни вълнува, това е качеството на работа на държавното управление, което в задатък ще ви кажа, е незадоволително ", изясни Томислав Дончев.

" Анализът демонстрира фрапантно несъблюдение на приоритетите. Въпросът е има ли късмет това правителство да работи по-добре ", сподели още той.

Изпълнителната комисия на ГЕРБ. В събота ще заседава Националното заседание на ГЕРБ. Искаме единна позиция по няколко тематики - поддръжката, която дадохме за държавното управление се основаваше на управленската и законодателната стратегия. В момента са сме съсредоточили в това дали се изпълняват всички записани задължения ", коментира Десислава Атанасова. 

" Има браншове, в които има трайно несъблюдение на записаните цели в управническата стратегия. В следващите седмици ръководителите на комисиите в парламента ще поканят съответните министри и там, където има закъснение, ще потърсим отговори за какво се случва това ", изясни тя.     
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР