Утре ще бъде предимно слънчево, след обяд главно над източните

...
Утре ще бъде предимно слънчево, след обяд главно над източните
Коментари Харесай

Стига студ! Ще ни радва ли септемврийското слънце през уикен...

Утре ще бъде най-вече слънчево, след обяд основно над източните и планинските региони от страната ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Вятърът ще е слаб от север-североизток. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще са сред 24 и 29 градуса, оповестяват от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ)

През нощта над Западна и Централна България ще бъде ясно, до момента в който на изток облачността към момента ще е забележителна. До сутринта и там ще се раздра и намалее..

Атмосферното налягане ще се намали и ще бъде по-ниско от междинното за месеца.

Преди обяд по Черноморието ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток.

Максималните температури ще са 22-25 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18 градуса, на 2000 метра - към 12 градуса.

В неделя и понеделник ще има раздрана облачност, над доста региони до слънчево. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР