Утре Северният възел ще премине в Овен, а Южният възел

...
Утре Северният възел ще премине в Овен, а Южният възел
Коментари Харесай

18 юли 2023 г. - кармичните лунни възли сменят знака, промяната е неизбежна

Утре Северният възел ще премине в Овен, а Южният възел ще премине във Везни.
 
Кога и по какъв начин кармичните лунни възли трансформират знака си?

От на следващия ден кармичните лунни възли сменят знака си за идващите 18 месеца - от 18 юли 2023 година до 11 януари 2025 г. Северният възел ще премине в Овен, а Южният възел във Везни.

Какво ни дава обещание прекосяването на лунните възли в знака Овен и Везни?

Следващата година и половина ще бъде отличен интервал за начало и изява на характерността, тъй като Овенът се свързва с увереност, храброст и себеутвърждаване. Струва си да бъдеш по-смел, без да се страхуваш от новото.

Но Везните символизират естетика, партньорство и баланс. Така че акцентът в този миг от живота ни ще бъде върху съдействието и дипломацията.

Струва си да сте подготвени за смяна и да сте отворени за ново начало, изключително за Овен и Везни. Може да се наложи сами да зададете импулса, да поемете самодейността и да извършите първите стъпки. И също по този начин защитавайте своите граници, научете се да казвате " не " и да не се поддавате на операциите на други хора.

Също по този начин интервалът ще бъде удобен за намиране на отговори на значими въпроси, намиране на вашето предопределение и определяне на връзка с околните. Това може да значи чуване и ценене на мнението на другите, както и блян към правдивост и тъждество.

В международен мащаб този интервал може да се свърже с разрастването на активизма и битката за обществена правдивост. Можем да чакаме увеличение на политическите придвижвания, които се стремят към тъждество и правдивост, както и превъзмогване на общ зложелател.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР