Утре съм насрочил Национален изпълнителен комитет на партията, за да

...
Утре съм насрочил Национален изпълнителен комитет на партията, за да
Коментари Харесай

Време разделно! Валери Симеонов заговори за излизане от правителството

Утре съм насрочил Национален изпълнителен комитет на партията, с цел да решаваме какво ще вършим оттук насетне и дали ще продължаваме да участваме в ръководството. Това сподели вицепремиерът и ръководител на НФСБ Валери Симеонов по отношение на поисканите от премиера и след това подадени оставки на министрите Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, представен от " Фокус ".

" Оставките безусловно не са съгласувани с нас и освен тези оставки, а много оставки към този момент ", разяснява той. " Имаме Национален изпълнителен комитет. Не съм казвал съдружен съвет, защото от дълго време обединението не действа ", добави Симеонов.

„ Ние нямаме парламентарна група, мога да приказвам единствено за депутатите от НФСБ “, съобщи Симеонов. Попитан дали към този момент има изясненост кой ще заеме освободените постове, вицепремиерът отговори: „ Ще питате този, който ги е уволнил “. Трябва да си глупак, с цел да смяташ, че с подаването на тези оставки се взема решение някакъв проблем. Тези хора нямат безусловно никаква виновност за това, че водачът не си е правил работата и е блял встрани. Само на извънредно лимитирано мислещи хора не е ясно, че злополуката е вследствие на шофьорска неточност. Това не значи, че няма недостатъци по повърхността на пътното платно, само че да се трансферира всичко на това, просто е идиотско. Основната виновност, декларирам го пред цялата страна, е на водача, на никой различен. Там същият са минали над 70 рейса, за какво другите не са се обърнали. Цялата тази история беше толкоз неуместно подведена и то от медиите, и като виждам по какъв начин премиера с лека ръка уволнява хора, които имат достолепие, професионална кариера и качества, просто не виждам до каква степен ще стигне страната “, съобщи още той.

Припомняме, че какво БЛИЦ писа министър председателят Борисов изиска оставките на трима министри поради нещастието с автобуса-ковчег в Своге. Ивайло Московски, Валентин Радев и Николай Нанков ще се разделят с постовете си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР