Утре предстои да бъдат представени и официални документи, като доказателство.Утре

...
Утре предстои да бъдат представени и официални документи, като доказателство.Утре
Коментари Харесай

”Евроком” и ”Честно казано с Люба Кулезич” са подслушвани от службите

Утре следва да бъдат показани и публични документи, като доказателство.

" Утре — петък, в 10:00 ч. пред Съдебната палата в София БОЕЦ ще дадем конференция, на която ще покажем документи за нелегално подслушване и следене на Георги Георгиев от БОЕЦ по време на митингите през 2020 година Незаконните дейности на прокуратурата, Специализирания углавен съд, Министерство на вътрешните работи и ДАТО са установени и доказани публично от НБКСРС. В обсега на противозаконното следене и подслушване са включени и други цивилен деятели, политически водачи и публицисти от български, непознати и интернационалните медии. Ще съобщим имената на тези публицисти, медии и така нататък Ще представим детайлности и елементи за противозаконните дейности и репресии на институциите в продължение на 4 месеца (срокът на противозаконното подслушване и следене е закрепен и посочен от НБКСРС), съответните дати, съответните записани диалози, съответните респонденти, съответните дейности за интензивно следене и наблюдаване. Ще покажем с публични документи и обстоятелства една брутална картина на безвластие и репресии, която надвишава и най-мрачните ни показа. Ще обявим и идващите си дейности по този проблем. 

 

В случая жертви са и публицисти, партийни водачи, политически фигури, и жители. Да забележим кои медии и партии ще отразят и реагират! И кои от тях ще не престават да пазят омертата на мафията.``, се споделя още в обявата.

 

Сигналът за протсетите не е нов и датира от 2020г., само че за първи път следва да бъдат показани публични документи за това.

 

Журналистите ще имат опция да търсят правата си и по правосъден път, излиза наяве от обявата.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР