Утре от 10 часа в Стамболийски ще бъде погребението на

...
Утре от 10 часа в Стамболийски ще бъде погребението на
Коментари Харесай

Утре погребват Димитър Малинов

Утре от 10 часа в Стамболийски ще бъде погребението на Димитър Малинов.  24-годишното момче бе убито, предава bTV.

Шефът на Районното ръководство в Стамболийски краткотрайно беше отхвърлен от служба. Въпреки това, в пловдивското село напрежението след убийството на младия мъж Димитър Малинов, остава.

Протестите в Цалапица ще продължат до постигането на обективна присъда за убития Димитър. Майката на убития сподели, че локалната полиция е сплашвала хора, които са взели участие в митингите, с цел да не се включват повече в тях.

" Всяка майка на моето място би застанала зад мен. Не желая повече майки да плачат и татковци, като нас с татко му. Нека това спре - беззаконието, безнаказаността, неработещата система. Нека да я спрем “, сподели Атанаска Бакалова.

В ефира на " Тази заран " майката на убития Димитър описа за страхове на хората, които ги поддържат и излизат на митингите.

" Хората ги е боязън да излязат и да си го кажат пред камери, тъй като биват сплашвани от служители на реда. Миналия ден на " Ортахан “ са били записвани номера на коли, към този момент може да си визиите за какво “, добави майката на убития Димитър.

" Напрежението в действителност не се намалява. Точно противоположното - повишава се. Всички би трябвало да имаме отговорност без значение на какъв пост се намираме “, съобщи кметът на Цалапица Ивайло Данаилов.

Според него фамилията на близнаците, арестувани за укривателство, към този момент е напуснало селото. Жители на селото описват, че причинителят, за който се знае, че е избягъл в Германия, се е чувал с околните си и им споделил, че няма да се върне непринудено.

“Още не може да кажем на сестричката му, че нейното братче го няма към този момент. Нейният батко го няма. А той ми помагаше за развъждането “, добави майката на Димитър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР