Утре облачността ще е по-често значителна, предимно висока. По-голяма вероятност

...
Утре облачността ще е по-често значителна, предимно висока. По-голяма вероятност
Коментари Харесай

От 5 до 25 градуса другата седмица


Утре облачността ще е по-често забележителна, най-вече висока. По-голяма възможност за гръмотевични стихии има в Източна България и Стара планина. Максималните температури ще са сред 20 и 25 градуса, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология.

Във вторник от запад на изток ще превали, тук-там с гръмотевици; по-интензивни ще са явленията в Централна Северна България. Със запад-северозападен вятър температурите ще стартират да се намаляват, само че в югоизточните региони, където вятърът ще се резервира от юг-югозапад ще останат високи.

През идващите три дни облачността ще е променлива, ще има и краткотрайни превалявания, само че на малко места и най-вече слаби. Вятърът в страната ще е от запад-северозапад, най-вече сдържан, в сряда в Дунавската низина и краткотрайно мощен, повече западен. Преобладаващите минимални температури ще са сред 5 и 10 градуса, оптималните – сред 20 и 25, с градус-два по-ниски в четвъртък.

В събота и неделя вятърът от северозапад ще се усили. На повече места от запад на изток ще превали, в следобедните часове и ще прегърми. Температурите едва ще се намалят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР