Утре облачността ще бъде значителна, купеста и купесто-дъждовна и на

...
Утре облачността ще бъде значителна, купеста и купесто-дъждовна и на
Коментари Харесай

И утре ни очаква облачно и дъждовно време

Утре облачността ще бъде забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места в страната ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Остават изискванията и за градушки. Ще духа слаб, в Източна България - до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София - към 21°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна и на доста места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 20°-22°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология.
 
Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. По високите елементи ще е мъгливо. На доста места ще има превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°, съобщи през днешния ден.бг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР