Утре няма да мога да присъствам на Консултативния съвет при

...
Утре няма да мога да присъствам на Консултативния съвет при
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Убийството на ген. Солеймани е терористиечен акт.

Утре няма да мога да участвам на Консултативния съвет при президента. Ще участва моят заместител. За ”Воля ” убийството на ген. Солеймани е терористиечен акт.
Това съобщи в предаването " Лице в лице " по бТВ ръководителят на партия " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки, който разяснява напрежението по оста Съединени американски щати - Иран и свикания на следващия ден Консултативен съвет по национална сигурност при президента.

" Утре ще настояваме България да излезе с декларация, в която осъждаме изрично такива терористични актове. Ген. Солеймани на никое място не е разгласен за терорист. Недопустимо е Тръмп самичък да взема решение кой е терорист. Ппредставете си, че на следващия ден Доналд Тръмп се разсънва и вижда по какъв начин нашият министър председател открива Турски поток с Путин и Ердоган, взема решение, че това е против американските ползи и хвърля една бомба. Не може проблемите да се вземат решение еднолично. Ясно е, че Съединени американски щати и Иран не се схващат, само че проблемите не се вземат решение едностранчиво. Утре Иран могат да решата, че Тръмп е терорист. Какво вършим тогава? ", попита Марешки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР