Утре над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево.

...
Утре над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево.
Коментари Харесай

Времето се разваля през новата седмица, започва да вали

Утре над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. В източните региони към обяд облачността ще се раздра и видимостта ще се усъвършенства. Ще духа слаб най-вече северен вятър. Минималните температури ще са сред минус 2° и 3°, в източните региони до 6°, оптималните - сред 13° и 18°. 

По Черноморието ще има раздрана, постоянно забележителна облачност. Сутринта тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан най-вече северен вятър, който след обяд ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще са 16-18°. Температурата на морската вода ще е 15-16°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече слънчево, с повече облаци над масивите в източните региони. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра – към 7°.

През нощта против вторник и във вторник със североизточен вятър ще проникне дребна порция леден въздух. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. Дневните температури ще се намалят и оптималните ще са най-вече сред 10° и 15°,в Югозападна България, където ще остане най-вече слънчево, до 18°-19°. В сряда ще се появи северозападен вятър, в западната част на Дунавската низина ще се усили до сдържан и температурите там краткотрайно ще се покачат. Повече слънце ще има над Западна България, до момента в който на изток ще бъде най-вече облачно, на обособени места ще превали, а температурите ще останат по-ниски.

През нощта против четвъртък вятърът ще се ориентира от север-североизток, в Източна България ще бъде сдържан, краткотрайно и мощен, и ще стартира намаляване на температурите. В четвъртък над по-голямата част от страната ще доминира облачно време, тук-там ще има и валежи от дъжд, в планините – от сняг. Временни разкъсвания и понижения на облачността ще има над западните региони. Преобладаващите температури ще са: минимални - сред 2° и 7°, оптимални – сред 8° и 13°. / Канал 3

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР