Утре Лудогорец гостува на Малмьо в първия мач между двата

...
Утре Лудогорец гостува на Малмьо в първия мач между двата
Коментари Харесай

Полетът на "орлите" продължава в Швеция

Утре " Лудогорец " гостува на " Малмьо " в първия мач сред двата отбора от плейофите за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоя можете да наблюдавате директно по bTV Action от 22:00 ч., а коментарното ни студио стартира половин час по-рано.

Студено и дъждовно време посрещна българския първенец в Швеция. " Орлите " обаче одобряват това като знак, че ще им върви по вода. Нагласата е за нова щура вечер в най-престижния клубен шампионат, а подготовката за срещата е била задълбочена и самостоятелна за всеки състезател.

Снимка: Lap.bg

" За мен е значимо кой играе - дали крилото, което стреля от 30 м, кой извършва корнерите или дузпите. В противоположен случай, в случай че не се приготвя, няма по какъв начин да съм на най-високото равнище и бих попаднал в сложна обстановка. ", показа пред bTV вратарят на " Лудогорец " Кристиан Кахлина.

По трибуните на ст. " Еледа " ще има към 5500 души. Съоръжението е добре познато на треньора Валдас Дамбраускас, който дебютира като ментор в Шампионската лига точно тук против " Малмьо " през 2015 година Тогава неговият " Жалгирис " не губи първата среща - 0:0.

Снимка: Lap.bg

" Футболистите мечтаят за дни като тези и знаят чудесно от какво значение са за тях. Успееш ли да продължиш напред, ще мериш сили с най-хубавите в света ", съобщи пред bTV треньорът Валдас Дамбраускас.

Срещу литовеца край тъчлинията " Малмьо " ще управлява датската легенда Йон Дал Томасон, който знае по какъв начин се печелят огромни европейски мачове като състезател. Знае ли обаче по какъв начин да го реализира и като треньор - ще разберем на следващия ден след 22:00 ч. по bTV Action.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР