Утре Кирил Николов-Дизела поема към опит за следващия си рекорд,

...
Утре Кирил Николов-Дизела поема към опит за следващия си рекорд,
Коментари Харесай

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Утре Кирил Николов-Дизела поема към опит за идващия си връх, а неговите фенове и всички фенове на рисковите спортове ще имат опция да проследят в действително време по какъв начин той се оправя с задачата си да измине 240 км. за 48 часа по маршрута Е4.

Това става допустимо с помощта на най-новото мобилно приложение за сигурност в планината – E-SOS. „ Като човек, прекарващ по-голямата част от времето си измежду природата и планината, съм щастлив, че такова приложение бе направено. To ще улесни доста работата на екипа ми по време на Е4, като когато и да е ще знаят какво се случва с мен “ – показа състезателят в обществените мрежи.

Всеки, който си смъкна приложението, ще получи достъп до профила на Кирил Николов-Дизела и GPS следене на пътя му от Драгалевци, през пет планини, чак до финиша в планината Славянка две денонощия по-късно.


Приложението E-SOS идва на помощ и на доброволците от OFFRoad България конгрес, които ще отразяват от разнообразни пунктове по маршрута напредъка на Кирил Николов-Дизела. 

Приложението E-SOS разрешава да се пресъздават определени контакти на картата, с цел да може да се поддържа непрекъсната връзка с тях. Докато прави своя опит за връх, Кирил Николов-Дизела ще го употребява с тази цел на Samsung А70, обезпечен с общителното подпомагане на VIVACOM.

Освен това E-SOS обезпечава бърза връзка с екипите на 112 и контактите в телефона посредством бутона SOS. Приложението подава точна локация до определени незабавни контакти и съдържа незабавно здравно досие. То може да уточни къде е бил потребителят последно и да дефинира посоката на напредване, което е значима информация при незабавни обстановки.


Апликацията е взаимна разработка на VIVACOM, ДЗИ и Сирма Груп Холдинг. Потребителите могат да го изтеглят свободно от Гугъл Play и App Store., без да се изисква да са клиенти на VIVACOM или на ДЗИ.
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР