Утре и на 8 март ще се проведе квалификационен турнир

...
Утре и на 8 март ще се проведе квалификационен турнир
Коментари Харесай

Стартира турнир от Държавното първенство по волейбол за девойки под 20 години

Утре и на 8 март ще се организира квалификационен шампионат от Държавното състезание по волейбол за девойки под 20 години, оповестиха от родната федерация. Надпреварата е част от спортния календар на Българска федерация по Волейбол /БФВ/ за сезон 2022/2023 година.

По правилник във втората фаза на шампионата тимовете ще бъдат разграничени в четири групи . Класиралите се на 1-во и 2-ро място от тях ще добият право на присъединяване в спомагателни квалификационни шампионати за класиране на финалите на Държавното състезание за девойки .

Четири града ще одобряват групите – Варна, Кюстендил, Разлог и Шумен .

В група Е, която ще се организира в Кюстендил , ще се опълчват три тима – домакинът ВК „ Велбъжд “, ВК ВАСК (София) и ВК „ Пан волей “ (Панагюрище). Четвъртият тим – Семеен кодекс „ Перун “ (Варна), се отхвърля от присъединяване .

Група З ще се организира в зала „ Младост “ в Шумен с присъединяване на домакина ЙЕБ Шумен-05, както и тимовете на „ Дея спорт “, „ Локомотив 1929 “ (София) и „ Спартак “ (Плевен).

Двореца на културата и спорта във Варна ще одобри дуелите от Група Ж. Домакин е ВК „ Варна – ДКС “, а към тях се причисляват ВК „ Славия 2017 “ (София), ВК „ Марек – Юнион Ивкони “ (Дупница) и СКВ „ Хебър “ (Пазарджик).

В Група И ще вземат участие тимовете на: ВК „ Пирин “, ВК „ Раковски “ (Димитровград), ВК „ Импулс “ (Долна Оряховица) и „ Левски София “ . Срещите ще се проведат в спортна зала „ Септември “ в Разлог .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР