Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни сделки. Тя

...
Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни сделки. Тя
Коментари Харесай

Деница Златева: Утре Елена Йончева представя нови данни за корупция на правителството

Утре Елена Йончева ще разгласи нова порция корупционни покупко-продажби. Тя разполага с документи, а финансирането е направено по банков път. За нас няма нищо притеснително. Това нито ще сплаши Йончева, нито ще сложи Българска социалистическа партия в ъгъла. Това съобщи зам.- ръководителят на левицата Деница Златева.
Обществото стои зад Елена Йончева. Пет години след почналото следствие за източването на КТБ, прокуратурата взема решение да повдигне обвиняване. За нас процесът е политически и стоим твърдо зад нея, добави тя пред bTV.

До 15 март Националния съвет на Българска социалистическа партия ще реши какъв да е лидер на листата за Eвроизборите. Спазваме процедурaта. Очаквам да имаме една доста мощна листа. Най-важно е какви политики ще отстояваме, сподели още тя.

ГЕРБ са царе да пускат подправени вести по адрес на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия от пет месеца е на терен. " Визия за България стана бранд на партията. Българска социалистическа партия е доста по-силна и с по-голямо доверие отпреди. Фактът, че Българска социалистическа партия и ГЕРБ са с изравнени позиции е сигнален сигнал, уточни Златева.

Президентът е коректив на всяко едно ръководство. Независимо от разликите би трябвало да има почитание. Явно някои хора мъчно преглъщат по-високия рейтинг на президента, разяснява Златева институционалната рецесия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР