Утре е последният ден за внасяне на предложения за членове

...
Утре е последният ден за внасяне на предложения за членове
Коментари Харесай

Утре става ясно кои ще решават за наградите Пловдив

Утре е последният ден за внасяне на оферти за членове на комисиите за отсъждане на Награди „ Пловдив “

Желаещите могат да внесат своите стимулирани писмени оферти в период до 17 часа на 31 март 2021 година, сряда.

Отдел „ Култура, археология и културно завещание “ на Община Пловдив припомня, че до на следващия ден - 31 март 2021 г е периода за внасяне на писмени оферти за състава на комисиите, чиято задача е да дефинират спечелилите в обособените категории на Награди „ Пловдив “.

Съставът на комисиите се образува по оферти на културните институти и организации, професионални и креативен организации и съюзи, учебните заведения по изкуствата, висши образователни заведения, медиите, издателски къщи и други юридически лица, с предмет на активност, обвързван с културата.

В тази връзка отдел „ Култура, археология и културно завещание “ на Община Пловдив кани всички заинтригувани от изброените нагоре, да внесат своите стимулирани оферти.

Това може да стане по два метода: в деловодството на Община Пловдив (пл. “Ст. Стамболов “№1), с сътрудник „ Отдел „ Култура, археология и културно завещание “, в период до 17 часа на 31 март 2021 година, сряда или по мейл:

Разделите, в които се отличават пловдивските създатели с Награда „ Пловдив “ са 12. Това са: Художествена литература и хуманитаристика; Художествен превод; Журналистика в областта на културата; Архитектура и естетизация на градската среда; Музика; Танцово изкуство; Театър; Изобразително изкуство; Аудио-визуални изкуства и фотография; Опазване на културното завещание и запазване на паметта; Произведение на изкуството, предопределено за деца; Съвременни мултижанрови изкуства. Община Пловдив връчва и Специална премия „ Пловдив “ за изключителни достижения и повсеместен принос в културата на град Пловдив.

Комисиите, които ще бъдат формирани са 9.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР