Утре Черно море ще изиграе последните си две контролни срещи

...
Утре Черно море ще изиграе последните си две контролни срещи
Коментари Харесай

Черно море играе две контроли в сряда

Утре Черно море ще изиграе последните си две контролни срещи от подготвителния лагер в Турция. “Моряците ” излизат против румънския Дунарея от 10 часа българско време, а втората среща за деня е против ФК Тосно от 16 часа. По предварителна стратегия варненци трябваше да играят втората среща против отбора на Пюник, само че след това противникът бе изменен, оповестява формалният уебсайт на клуба.

За инспекциите треньорът Илиан Илиев ще заложи на два разнообразни състава, с цел да могат всички футболисти да играят цялостни 90 минути.

Румънският Дунареа Калараш е водач във краткотрайното класиране на локалната Лига II и се бори за промоция в елитното състезание на северните ни съседи. Отборът е воден от някогашния румънски национал Дан Алекса. Той разчита в състава си на четирима африканци и хърватският нападател Дино Спехар, който е някогашен футболист на Динамо Загреб.

ФК Тосно пък се намира на 14-о място във краткотрайното класиране на Премиер лигата на Русия. Старши треньор е някогашният украински национал Дмитри Парфьонов. Най-известният футболист в състава е някогашният съветски национал Владимир Бистров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР