Утре, 8 май, големият тенор Хосе Карерас пристига на летище

...
Утре, 8 май, големият тенор Хосе Карерас пристига на летище
Коментари Харесай

Пускат супер евтини билети за прощалния концерт на Хосе Карерас у нас

Утре, 8 май, огромният тенор Хосе Карерас идва на летище София за идния си величествен концерт в Арена Армеец на 11 май (събота), с който ще се сбогува с българската аудитория като част от прощалното си турне.

За да могат да се насладят допустимо най-вече хора на събитието, уредниците от Арт БГ пускат спомагателни билети за концерта на цена от 38 лв.. Те са към този момент в продажба в мрежата на Eventim и онлайн.
 Хосе Карерас пее с български тенор и сопрано на последния си концерт в България
Карерас и екипът му ще останат в София цели четири дни, като три от тях ще посветят напълно на подготовки с оркестъра на Софийска опера и балет. Легендарният испански актьор ще уточни и вокални дуети със своя любим и възпитаник Росен Ненчев и сопраното Илина Михайлова, с които ще излезе на сцената на Арена Армеец в събота, дружно със симфоничния оркестър на Операта.

На 9 май програмата на Карерас ще бъде динамична. Между обособените репетиционни сесии той ще отдели време, с цел да посети Националната музикална академия „ Проф.Панчо Владигеров “, където персонално ректорът Димитър Цанев ще го удостои с най-високото почетно звание „ Доктор хонорис идея “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР