Утре, 30 юни 2017 г., Районна прокуратура-Асеновград ще внесе искане

...
Утре, 30 юни 2017 г., Районна прокуратура-Асеновград ще внесе искане
Коментари Харесай

Прокуратурата огласи имената на ромите биячи от Асеновград, иска ги зад решетките,заради престъпление, извършено с особена дързост и цинизъм

Утре, 30 юни 2017 година, Районна прокуратура-Асеновград ще внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Яшар С., на 27 година, Исмет Л., на 34 година, Славчо М., на 41 година, Ангел М., 20 година, Васил И., на 19 година, Костадин М., 39 година, Емрал Р., на 28 година, Абдраман А., 24 година, Стефан Д., на 33 година, привлечени като обвинени за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм, в съучастничество – закононарушение по член 325 ал.2 по отношение на ал.1 по отношение на чл.20 ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателния кодекс. На 26 юни 2017 година е зародил спор сред две групи в региона на язовир „ 40-те извора “ край Асеновград, който е прераснал в всеобщо сборичкване на разнообразни места – край язовира, по-късно в центъра на Асеновград и край болничното заведение. Пострадали са седем лица, които са били откарани в болница за обзор. По делото са назначени съдебно-медицински експертизи за нанесените телесните повреди на потърпевшите, като досега е открито, че един от тях е с фрактура на китката на ръката, а различен с два счупени прешлени.

Под управлението на Районна прокуратура-Асеновград се организират непрекъснати дейни процесуално-следствени дейности – осъществени са разпити на 17 очевидци, 12 разпознавания, като сега се вършат още четири, три огледа на местопрестъпление, при което са конфискувани брадви, лопата и дървени тояги. Деветимата обвинени са арестувани за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои покачване на нови обвинявания, като за двама от арестуваните те ще бъдат за нанесени междинни телесни повреди.

Утре, 30 юни 2017 година, Районен съд-Асеновград ще заседава по настояването на прокуратурата за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на деветимата обвинени.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР