Утре (30 септември) изтича срокът, в който собствениците на недвижими

...
Утре (30 септември) изтича срокът, в който собствениците на недвижими
Коментари Харесай

Изтича срокът за третата вноска на такса битови отпадъци

Утре (30 септември) изтича срокът, в който притежателите на недвижими парцели би трябвало да платят третата вноска на такса битови боклуци за тази година, припомнят от дирекция „ Общински доходи “ на Столична община.

След тази дата върху дължимата сума стартират да се начисляват законните лихви. 

За притежателите, които избират да заплащат локалните си налози и такси на вноски, а не едновременно, припомняме оставащите до края на годината периоди за обособените данъци:

Данък недвижими парцели и налог МПС: 31 октомври – втора вноска (първата трябваше да бъде импортирана до края на юни.) 

Такса битови боклуци – трета и четвърта вноска – 30 септември и 30 ноември (първите две заплащания трябваше да се създадат надлежно до 30 април и до 30 юни).

Най-удобният метод за заплащане на локалните налози и такси е през електронния портал на Столична община. Там всеки притежател на парцел или автомобил в София може да направи и информация какви отговорности има към общинския бюджет – 

Местните данъци могат да се заплащат и на каса в някой от двадесетте районни отдела „ Общински доходи “, без значение в коя част на София се намира парцелът или е регистриран автомобилът. Други варианти за издължаване са: по банков път или посредством финансови медиатори.             
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР