Утре, 30 септември, изтича срокът, в който собствениците на недвижими

...
Утре, 30 септември, изтича срокът, в който собствениците на недвижими
Коментари Харесай

Изтича срокът за плащане на третата вноска на таксата битови отпадъци

Утре, 30 септември, изтича срокът, в който притежателите на недвижими парцели би трябвало да платят третата вноска на таксата " битови боклуци " за 2022 година След тази дата върху дължимата сума стартират да се начисляват законните лихви, припомня на фейсбук страницата си зам.-кметът по финанси Дончо Барбалов.

За притежателите, които заплащат локалните си налози и такси на вноски, а не едновременно, той напомня периодите за това.

За налог " недвижими парцели " и налога за моторните транспортни средства крайният период е 31 октомври за втора вноска (първата трябваше да бъде импортирана до края на юни.) За таксата за налога за битови боклуци - трета и четвърта вноска, би трябвало да се платят до 30 септември и 30 ноември (първите две заплащания трябваше се създадат надлежно до 30 април и до 30 юни).

Най-удобният метод за заплащане на локалните налози и такси е през електронния портал на Столичната община -

Плащания могат да се вършат и на каса в някой от районните отдели " Общински доходи " на Столичната община, без значение къде в града се намира парцелът или е регистриран автомобилът. Други варианти за заплащане са по банков път или посредством финансови медиатори.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР