Утре (21 април) Берое“ гостува на Локомотив“ в Пловдив в

...
Утре (21 април) Берое“ гостува на Локомотив“ в Пловдив в
Коментари Харесай

Берое гостува на Локо Пд

Утре (21 април) „ Берое “ гостува на „ Локомотив “ в Пловдив в среща от 28 кръг на efbet Лига.

Двубоят в пловдивския квартал „ Лаута “ стартира в 15:15 и ще бъде управителен от Ивайло Стоянов от Петрич.

Преди началото на кръга „ Берое “ заема 8 място с 35 т., а противникът в утрешната среща е пред старозагорци с еднакъв брой точки. В последните си пет дуела „ Берое “ записа две победи и три загуби, а „ смърфовете “ са в серия от две победи, еднакъв и две загуби.

Ивайло Стоянов ще бъде основен арбитър на мача, а негови помощници ще бъдат Иво Колев и Мирослав Иванов. Четвърти арбитър е Владимир Вълков, а на ВАР са Валентин Железов и Християна Гутева. Делегат на БФС е Георги Лалев, а оценка на съдиите ще сложи Петър Петров.

Това е дуел номер 99 сред тези противници, а до този миг „ Берое “ има 34 победи и 19 равенства. Победите на сметката на „ черно-белите “ са 45, при голова разлика 159-114 в тяхна изгода. Двубоите в Пловдив са 50, а в тях „ зелено-белите “ имат 8 победи, 10 равенства и 32 загуби. Най-честият резултат сред тези два тима е 2:1 за „ смърфовете “ и 1:1 (11 пъти), следван от 1:0 за „ Берое “ (9 пъти). През първия полусезон „ Берое “ се наложи над „ Локомотив “ с 1:0 в Стара Загора и загуби с 2:0 като посетител.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР