Утре - 20 ноември /понеделник/, от 8 ч. до 9

...
Утре - 20 ноември /понеделник/, от 8 ч. до 9
Коментари Харесай

Утре за два часа се ограничава движението по моста на път III-667 Плодовитово – Асеновград над р. Марица в района на Първомай

Утре - 20 ноември /понеделник/, от 8 ч. до 9 ч. и от 13 ч. до 14 ч., ще бъде лимитирано придвижването по моста над р. Марица по път III-667 Плодовитово - Асеновград в региона на Първомай. За монтаж на основни греди на мостовото оборудване трафикът ще се пренасочи по обходен маршрут: път II-66 Стара Загора - Поповица - път I-8 Пловдив - Свиленград.

Третокласният път III-667 Плодовитово - Асеновград обезпечава директна връзка от Автомагистрала „ Тракия " до първокласния път I-8 Пловдив - Хасково и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ".

Изграждането на новия мост над р. Марица започва при започване на август т. година Съоръжението ще е с дължина 228 метра и 10,5 метра широчина, от които 2 ленти по 3,5 метра и два тротоара с широчина по 1,75 м. Изпълнени са земни работи и създаване на подпорна стена. Предстои монтиране на стоманената връхна структура, изтичане на пътна плоча и на тротоарен блок, полагане на всички асфалтови пластове и други Съоръжението ще има нова хоризонтална маркировка и нови пътни знаци.

Агенция „ Пътна инфраструктура " се извинява на водачите за породеното стеснение, само че строителните действия са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижване по третокласния път.

Изпълнител на строително-монтажните работи е „ ГБС - Инфраструктурно строителство " АД. Стойността на контракта е 16 878 373,48 лева без Данък добавена стойност. Строителният контрол е предоставен на „ Т7 Консулт " ЕООД, като договорът е на стойност е 52 300 лева без Данък добавена стойност. Авторският контрол е на „ Консорциум Бета Циклоп " ДЗЗД, като цената на техния контракт е 29 999 лева без Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване на строително-монтажните работи е 365 дни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР