Утре (16 март) Берое гостува на ЦСКА-София в последен двубой

...
Утре (16 март) Берое гостува на ЦСКА-София в последен двубой
Коментари Харесай

Берое без двама основни и Яя Меледже срещу ЦСКА-София

Утре (16 март) Берое гостува на ЦСКА-София в финален дуел от постоянния сезон на ППЛ. Срещата стартира в 17:45 ч. и ще бъде ръководена от Николай Йорданов от София.

Двубоят за „ зелените “ пропущат осъдените Иван Бандаловски и Карлос Охене, а новото попълнение Яя Меледже към момента не е разполагаем на Александър Томаш.

Ето групата на Берое за срещата:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Рубен Бриджидо, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Василев, Иван Минчев, Георги Маджаров, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мешка, Мартин Камбуров, Надим Ангелов, Никита Баранов, Педро Еуженио, Никола Маринов, Владимир Гаджев, Стоян Иванов.

Берое заема 5-а позиция с актив от 42 т., а домакините са 2-ри с 54 пункта. В последните си 5 турнирни дуела Берое записа 2 победи и 3 загуби, а ЦСКА-София са с 3 победи и 2 загуби. Водещ голмайстор за сезона до този миг за „ зелените “ е Мартин Камбуров с 14 попадения, а за съперника е Мауридес с 9 поапдения, само че той към този момент не е в тима.

Николай Йорданов от София е основен съдия на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Петър Джугански от София и Павлин Михайлов от София, а четвърти арбитър е Стефан Апостолов от Симитли. Делегат на БФС е Валентин Драгомиров от София, а Костадин Гергинов от София ще оцени работата на съдийството.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР