Утре, 15-ти януари, от 11:00 часа пред Министерския съвет ще

...
Утре, 15-ти януари, от 11:00 часа пред Министерския съвет ще
Коментари Харесай

Възраждане пак на протест - поводът е, че не са им отговорили на въпроси за ваксините срещу коронавируса

Утре, 15-ти януари, от 11:00 часа пред Министерския съвет ще се организира митинг на политическа партия " Възраждане ". Той е ориентиран против продължаването на изключителните ограничения в страната.
Повод за митинга е питане до Министерството на здравеопазването, на съображение на Закона за достъп до социална информация (ЗДОИ). От партията споделят, че не са получили отговор, само че, че са пратили въпросите на 12 януари, а срокът за отговор е 14 дни. По-точно, член 28 от ЗДОИ: " Заявленията за даване на достъп до социална информация се преглеждат във допустимо най-кратък период, само че не по-късно от 14 дни след датата на вписване ".
" Поради значимостта на отправеното питане, представители на " Възраждане " посетиха Министерството на здравеопазването по-рано тази седмица на 12-ти януари 2021 година, с цел да зададат въпросите си персонално. Оказа се, че единственият чиновник на Министерство на здравеопазването, който застана пред жителите, беше охранителят на входа на постройката. Той направи опит няколко пъти да призове уполномощен чиновник на министерството да се яви и да отговори на посетителите, само че без резултат, а охранителят беше оставен да се оправя самичък със обстановката и беше посъветван да позвъни на незабавен номер 112 ", споделят от партията.
Политическа партия " Възраждане " упорства за цялостна нормализация на живота и всички жизненоважни сфери в страната. " Настояваме за възобновяване на икономическата интензивност. Искаме хората, които изгубиха работата си да се върнат на работните си места, желаеме възобновяване на бизнес средата ", споделят от партията на Костадин Костадинов.
Припомняме, че против " Възраждане " тече развой по дерегистрация -, разрешила партията да бъде записана. Председателят на " Възраждане " вижда това като.
 Костадинов: Управляващите и медиите им се пробват да ни скрият Костадинов: Управляващите и медиите им се пробват да ни скрият
" След вчерашната ни среща с президента Радев така наречен национални медии отразиха обстойно и нашироко наличието на всички други поканени...
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР