Утре, 14 ноември 2023 г. (вторник), за община Ловеч е

...
Утре, 14 ноември 2023 г. (вторник), за община Ловеч е
Коментари Харесай

Ден на траур утре и в Ловеч. Почитат паметта на Ферарио Спасов

Утре, 14 ноември 2023 година (вторник), за община Ловеч е Ден на печал в символ на съпричастност към трагичната гибел и в памет на починалия в тежко пътно-транспортно произшествие Ферарио Спасов. Това излиза наяве от заповед на кмета на Община Ловеч Страцимир Петков, издадена в първия му работен ден – 13 ноември.

По този мотив националният и общинският байрак на всички общински здания и публични места ще бъдат свалени на половина.

Заповедта анулира провеждането на всички обществени мероприятия и не разрешава провеждането на тържества и радостни ритуали в траурния ден.

Заповедта е на съображение член 44, алинея 1, т. 1 и алинея 2 от Закона за локалното самоуправление и локалната администрация и във връзка трагичната гибел на Ферарио Спасов. Тя се свежда до знанието на популацията на община Ловеч, на кметовете и кметските наместници на обитаеми места в общината, на ръководителите на институции и институции, притежатели и шефове на търговски обекти - за сведение и осъществяване, посредством издание на интернет страницата на общината.

Припомняме, че известният футболен треньор почина на 11 ноември вечерта в злополука край Велико Търново на път към родния град Ловеч.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР