Утре – 5 юни, ще бъде частично ограничено движението по

...
Утре – 5 юни, ще бъде частично ограничено движението по
Коментари Харесай

Утре ще бъде частично ограничено преминаването по връзката София – Трилистник на АМ „Тракия“

Утре – 5 юни, ще бъде отчасти лимитирано придвижването по пътната връзка от София за село Трилистник на пътен възел „ Трилистник “, при 137-ми км на. Поради ремонт на пътната настилка на оборудването трафикът ще се пропуща при понижен габарит на пътното платно.
На 7-ми юни /понеделник/ ще бъде затворена пътната връзка от с. Трилистник за София. Обходният маршрут е през с. Рогош и пътен възел „ Пловдив-Изток “ при 133-ти км на Автомагистрала „ Тракия “.
 По Автомагистрала Тракия през днешния ден и на следващия ден в региона на надлеза при 159-ти км ще има две ленти за София и една за Бургас По Автомагистрала " Тракия " през днешния ден и на следващия ден в региона на надлеза при 159-ти км ще има две ленти за София и една за Бургас
За облекчение на трафика по Автомагистрала " Тракия " през днешния ден и на следващия ден /24 и 25 май/, когато доста водачи ще пътуват към столицата, в региона на ж.п. надле...
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно поставената сигнализация.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР