Утре – 28 април, от 8 ч. до 18 ч.,

...
Утре – 28 април, от 8 ч. до 18 ч.,
Коментари Харесай

Утре движението в два участъка на АМ „Тракия“ в посока София ще е в една лента

Утре – 28 април, от 8 ч. до 18 ч., придвижването на моторните транспортни средства сред 12-ти и 13-ти км в платното за София на ще е в изпреварващата лента. За осъществяване на частични ремонтни действия на настилката ще бъде лимитирано прекосяването в дейната лента.
От 8:30 ч. до 17 ч. придвижването за София на Автомагистрала „ Тракия “, в сектора от 34-ти до 36-ти км, ще е в изпреварващата лента. Трафикът в дейната се лимитира поради частични ремонтни действия на настилката.
 Възстановяват придвижването в ремонтирания сектор от Автомагистрала „ Тракия “ при Чирпан Възстановяват придвижването в ремонтирания сектор от Автомагистрала „ Тракия “ при Чирпан
Днес към 11 ч. се пуска придвижването в ремонтирания 10 км. сектор от автомагистрала „ Тракия “ от общо 16,5 км., които започ...
Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.
Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР