Ути Бъчваров обяви, че вече се е излекувал от коронавируса

...
Ути Бъчваров обяви, че вече се е излекувал от коронавируса
Коментари Харесай

Ути говори за заразата: Не са ми плащали нищо, разболях се!

 Ути Бъчваров разгласи, че към този момент се е излекувал от ковид и се усеща добре. Пред Нова телевизия топ готвачът разкри, че месец е бил в обществена изолираност. Сега е здрав и дори е бил на море на родното Черноморие. До предходната седмица не си бях показвал носа, призна шоуменът.

" Благодаря на всички, които ми се обадиха. Много другари и познати, които чуха, че съм болен, ме питаха дали са ми дали пари, с цел да кажа, че съм инфектиран и какъв брой са били те. Питаха ме дали в действителност са дали на Григор Димитров 1 млн. евро. Не са ми плащали нищо, разболях се ", прям бе Ути. 

" Хора ме упрекваха, че съм заразил цялото Северно Черноморие и съм запалил цялостен регион. Хора, на следващия ден може вие да сте инфектирани. Опитвайте се да проявявате емпатия. Нека си оказваме помощ, не да се сочим с пръст ", сподели той. 

" Не реагирайте по този начин трагично, по български, по балкански, в случай че някой е болен от ковид ", добави Бъчваров. " Нямате визия какви тежки, патологични обвинявания получих ", добави готвачът. " Хората, които са заболели от ковид, не са чумави - те са едни от нас ", разяснява Ути Бъчваров.

По думите му той е имал " дребна симптоматика " - загуба на подушване и усет. Бъчваров съобщи, че към този момент си е върнал усета и обонянието. Според него, най-важното е усмивката да не слиза от лицето ти.

Готвачът разкри, че е заразил собствен комшия, тъй като се е наложило да му помогне и да го заведе в болница. " Тогава обаче не знаех, че съм болен. Просто помогнах на човек и го заведох в болница ", добави артистът. 

" Няма да кажа на кой къмпинг, само че разбрах, че там има хора, които са заболели от ковид и са решили да си останат там ", разкри Ути Бъчваров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР