Ути Бъчваров аха да посегне на столичен фотограф, който впечатлен

...
Ути Бъчваров аха да посегне на столичен фотограф, който впечатлен
Коментари Харесай

Ути Бъчваров нападна папарак на улицата

Ути Бъчваров аха да посегне на столичен фотограф, който впечатлен от срещата си с него, реши да извади фотоапарата и да му нащрака няколко фрагмента, до момента в който пресича кръстовището на бул. „ Дондуков ” и улица „ Раковска ” в столицата.
 

Едва стъпил на тротоара, кулинарна звезда хвана за врата беловласия кореспондент, чието име ще спестим от почитание към него и фамилията му, и го завъртя безусловно като пумпал. Мъжът въобще не очакваше такава реакция и попита Бъчваров: „ Какво става ”?

„ Аз ли да ти кажа какво става, бе?! Ти би трябвало да ми кажеш. Я трий фотосите и не се обяснявай. Трий бързо, с цел да не се разправяме ”, крещеше ядосан Ути, до момента в който пресичащите на светофара се чудеха и не можеха да повярват за какво хрисимия на екрана Бъчваров е докаран съвсем до нервност.

Фотографът изясни, че не знае по какъв начин да изтрие фотосите, тъй като апаратът му е остарял модел - не от цифровите, а от тези на лента. Ути изиска да се увери персонално, че устройството в действителност е остаряло, само че майсторът на фрагменти отхвърли да му го съобщи. Тогава готвачът го хвана през рамото и настоя да отидат на друго място, с цел да разрешат разногласието.

В последна сметка възрастният фотограф съумя да се измъкне при зелен светофар, а Ути дълго гледаше подире му, наметнал голяма рекламна торба на „ Метро ”, цялостна с хранителни артикули.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР