Устройството се предлага за по-малко от 20 долара в AmazonChilli

...
Устройството се предлага за по-малко от 20 долара в AmazonChilli
Коментари Харесай

Хонконгска фирма пусна телефон-спинер Chilli K118

Устройството се предлага за по-малко от 20 $ в Amazon

Chilli K118 съставлява елементарен телефон с бутони, който с изключение на за диалози може да се употребява и като спинер

Популярността на спинерите подтикна производител от Хонконг да предложи на пазара хибрид от телефон и спинер. Chilli International твърди, че това е първото по рода си устройство в света.

Chilli K118 съставлява елементарен телефон с бутони, който с изключение на за диалози може да се употребява като антистресово и занимателно устройство в ролята на спинер – играчка, изключително настояща измежду младежите.

Оригиналният като осъществяване Chilli K118 е наличен в индийския онлайн магазин на Amazon на цена под 20 $ в шест разнообразни, ярки цветове. Устройството има TFT екран с резолюция 128х96 пиксела и по 32MB оперативна и непрекъсната флаш памет.

Производителят е планувал и слот за microSD карти памет с потенциал до 32GB. Телефонът-спинер дава един слот за сим карти и безжичен Bluetooth интерфейс, работи в мрежи GSM (850/1800 или 900/1900), има размери 96х40х12 мм и батерия с потенциал 280 мАч.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР