Устройството е миниатюрно, икономично и безшумно, plug-and-play, предоставя пет Ethernet

...
Устройството е миниатюрно, икономично и безшумно, plug-and-play, предоставя пет Ethernet
Коментари Харесай

Tenda Desktop Switch S105 – лесното решение за SOHO мрежа

Устройството е дребно, икономично и тихо, plug-and-play, дава пет Ethernet врата 10/100Mbps с поддръжка на цялостен дуплекс

Tenda Desktop Switch S105 се отличава с компактни размери и икономична работа

Ако желаете елементарно и изцяло налично да разширите мрежата си в дома или дребния офис – за споделен достъп до интернет и сторидж устройства, за продан на файлове и игри в мултиплей режим, запазвайки висока скоростта към обвързваните устройства, едно решение на компанията Tenda ще отговори на потребностите ви.

Мрежовият прекъсвач (суич) Tenda Desktop Switch S105 обезпечава пет Ethernet врата 10/100Mbps с поддръжка на цялостен дуплекс (200Mbps) за свързване на компютри, принтери, сторидж устройства, геймърски конзоли и даже смарт тв приемници и IP камери.



Суичът се конфигурира извънредно елементарно, защото е устройство от вида „ plug-and-play “ – включвате го към зареждането с приложения в комплекта адаптер, свързвате към портовете мечтаните устройства от мрежата и готово! Мрежата е построена, без да се постанова каквото и да е настройване.

Това плътно устройство има размери 82,00х52,00х22,30 мм и е доста икономично – употребява най-много 1,59W по време на работа и единствено 0,8W в режим стендбай. Освен това е безусловно тихо, защото няма вентилатори. Можете да поставите дребния Ethernet прекъсвач на всички места, където поискате, включително на стена, както и да го премествате безпроблемно.

Tenda Desktop Switch S105 дава 5 врата 10/100Mbps за свързване на устройства към мрежата

LED знаците не предния панел демонстрират показват по кое време е включен комутаторът и дейните мрежови връзки на петте врата. Устройството работи с всички известни десктоп операционни системи – Windows, Linux и Mac OS, тъй че няма да срещнете проблеми в каквато и компютърна среда да го интегрирате.

Петте врата на Tenda Desktop Switch S105 поддържат „ аutonegotiation “, т.е. механизъм в Ethernet мрежите по усукана двойка, при който две свързани устройства избират сами най-оптималните параметри за предаване на данни – като скорост, дуплекс режим и така нататък Суичът поддържа 10Base-T връзки по кабел UTP Cat3 (или по-добър) и 100Base-TX по UTP Cat5.

Tenda Desktop Switch S105 е наличен в комерсиалната мрежа на цена към 12-15 лева с Данък добавена стойност

Комутаторът на Tenda може да предава данни на дома или офиса без загуба на качество, с помощта на режима „ store and forward “, при който суичът ревизира целостта на получените пакети, преди да ги пренасочи към крайната дестинация.

С няколко думи, Tenda Desktop Switch S105 прави извънредно елементарно и комфортно разширението на домашната мрежа, поради дребните размери на устройството, неговата еластичност при пренасяне и изцяло автоматизираната му работа, която не изисква потребителска интервенция. Комутаторът е наличен в комерсиалната мрежа от сътрудниците на Tenda на цени от към 12-15 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР