Устройственият план за местността Бели брези е одобрен през 2014

...
Устройственият план за местността Бели брези е одобрен през 2014
Коментари Харесай

От Спаси София скочиха срещу строежа на 26-метров блок на бул. ...

" Устройственият проект за местността " Бели брези " е утвърден през 2014 година и измененията в индикаторите на един парцел могат да нарушат салдото в региона. За съблюдаване на проекта притежателите би трябвало да се преценяват с към този момент откритите правила и отговорности ", прецизират от организацията в обществената мрежа Фейсбук.

 

Предвижда се през днешния ден от 18:30 ч. да се организира публично разискване в регион Красно село, като Цвета Николаева, кмет на регион „ Красно село “ поема ангажимент постоянно да съблюдава законовите условия и да се води от настройките на хората, които живеят в регион Красно село, допълват възмутените жители.

Имотът е частен, с повърхност 5 дка, на терена има бензиностанция и магазин на верига за хранителни артикули. Идеята на вложителя е да издигне блок с сред 50 и 70 жилището.

 

Собственик на терена под бензиностанцията на " Шел " е " Строителна компания за строителство и развиване " АД с представител Димитър Цеков, осведоми " Дневник ". Справка на изданието във фирмените регистри открива, че Цеков е бил в съвета на шефовете или шеф на сдружения, притежавани от " Джорджио " ЕООД на вдовицата на убития притежател на застрахователната компания ВИС-2 Георги Илиев - Мая Илиева, както и обратно във времето в сдружения с братята Васил и Георги Илиеви. Част от терена на бул. " България " преди години е бил платен от частен притежател, а останалата - от общинското сдружение " Софийски парцели ". 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР