Устройствата на Brother са малки, но мощни и интелигентниНовите скенери

...
Устройствата на Brother са малки, но мощни и интелигентниНовите скенери
Коментари Харесай

Два компактни скенера за ползване в офиса и в движение

Устройствата на Brother са дребни, само че мощни и интелигентни

Новите скенери на Brother са единствено малко по-широки от лист A4

Два нови компактни скенера за документи скоро ще се появят на българския пазар. Устройствата на Brother са единствено малко по-широки от лист A4, което ги прави подобаващи за среди с лимитирано пространство.

Освен за цифровизация на документи в офиса, моделите Brother ADS-1200 и Brother ADS-1700W са планиране за комфортно потребление и в придвижване. Производителят регистрира обстоятелството, че в бързо изменящите се работни среди технологията, която може да бъде употребена по едно и също време у дома, в офиса и в придвижване, към този момент е нужда.

ADS-1200 е стилен скенер за документи, който може да бъде захранван от Micro-B USB 3.0 порт (вкл. от лаптоп), което значи елементарно потребление и отвън дома или офиса. Това е доста потребно за чиновници, които пътуват по работа или обработват поръчки на терен.

Компактният ADS-1200 може да бъде захранван от Micro-B USB 3.0 порт

Въпреки компактния си размер, моделът борави надеждно с хартията. Неговото автоматизирано листоподаващо устройство (ADF) за 20 листа разрешава елементарно сканиране на всевъзможни оригинали – от двустранни документи до контракти с доста страници.

ADS-1700W идва с удобства като пъстър тъч екран с диагонал 7,1 см, който дава достъп до 20 бързи команди за сканиране, както и интелигентна функционалност Auto Start Scan, проектирана да отстрани стъпките, нужни за осъществяване на повтарящи се задания.

Моделът ADS-1700W идва с удобства като пъстър тъч екран и бързи команди

Възможностите на новия програмен продукт iPrint&Scan за десктоп PC-та също способстват за лесната и комфортна работа – след свързване с ADS-1700W, желанията за сканиране се демонстрират на тъч екрана на скенера. Наличната безжична мрежова връзка дава опция за просто сканиране непосредствено към PDF, файл, имейл, мрежова директория, FTP/ SFTP или USB хост.

Моделът разрешава също ограничение на функционалности за избрани консуматори, тъй че сензитивната и лична информация да бъде записана несъмнено и предпазена от неоторизиран достъп.

Двете устройства поддържат скорост при двустранно сканиране 25 листа в минута и имат автоматизирано листоподаващо устройство за 20 листа. Подобряват качеството на сканиране и четимостта с функционалности като унищожаване на дупки от перфоратор и линии от ръбове, конфигурация на цветните тонове, възстановяване на контраста на текстовите знаци.

Двете устройства имат автоматизирано листоподаващо устройство за 20 листа

Софтуерът Nuance Power PDF прави елементарно основаването, конвертирането, редакцията и шерването на PDF документи. Предвиден е също профилиран слот за персонални документи – за пластмасови карти като шофьорски книжки или релефни карти. Освен това устройствата са гъвкави при работа с медии – могат да сканират общоприети, многостранични и двустранни документи.

„ Живеем в ера, в която желаеме да съхраняваме информацията цифрово и да я достъпваме неотложно. Скенерите като ADS-1200 и ADS-1700W дават елементарен метод за дейно администриране, като играят ролята на портал сред физическия и виртуалния свят ”, разяснява Ива Тотева, управител „ Продажби и маркетинг “ в Brother България.

Двата модела ще бъдат налични в България през ноември на целесъобразна последна цена от 439/539 лева без Данък добавена стойност надлежно за ADS-1200 и ADS-1700W.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР