Устременият към участие в евротурнирите тим на Фиорентина понесе сериозен

...
Устременият към участие в евротурнирите тим на Фиорентина понесе сериозен
Коментари Харесай

Торино отнесе Фиорентина и показа мощта си у дома

Устременият към присъединяване в евротурнирите отбор на Фиорентина понесе сериозен удар, откакто загуби тежко с 0:4 от Торино като посетител в дуел от 21-вия кръг. По стратегия мачът трябваше да се изиграе в неделя, само че беше изместен с един ден, откакто преди този момент съществуваше действителна заплаха той да бъде отсрочен поради висок брой инфектирани от ковид измежду домакините.

В последна сметка, към днешна дата, с COVID-19 при “биковете” са единствено трима, а звездата Андреа Белоти е контузен. Независимо от това домакините излязоха с боеспособен състав и не дадоха никакъв късмет на гостите, водени от своя голмастор Душан Влахович.

Торо наниза три попадения в границите на 12 минути още в първия половин час, с което реши всичко. Вилфрид Синго беше прецизен с глава за 1:0, а след него Йосип Брекало наказа две неточности на гостите - в 23-ата и 31-вата минути. В 59-ата се разписа и Антонио Санабрия.

До тази среща Фиорентина нямаше загуба в шест последни мача. От двамата нови нападатели - Кшищоф Пьонтек и Жонатан Иконе, дебют записа единствено вторият, до момента в който полякът не беше в групата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР