Устременият към участие в евротурнирите следващия сезон тим на Нант

...
Устременият към участие в евротурнирите следващия сезон тим на Нант
Коментари Харесай

Канарчетата на Раниери се издъниха навън с последния

Устременият към присъединяване в евротурнирите идващия сезон отбор на Нант позволи неверна стъпка, която надали е попадала в проектите му. Предвожданият от Клаудио Раниери отбор стигна единствено до тъждество 1:1 с последния Метц като посетител.

При това "канарчетата " изоставаха в резултата, а домакините не получиха заслужена дузпа малко след попадението на противника. Но в последна сметка победител в този мач нямаше, а това не оказва помощ на идеите и на двата отбора.

Мачът стартира превъзходно за опашкаря в класирането. Още в 12-та минута Нолан Ру с глава засече по съвършен метод центриране от корнер и даде задатък на Метц. Но пък последва и относително бърз отговор от Нант.

Валентен Ронжие изравни в 23-та минута, трансформирайки в попадение асистенцията на Адриен Томасон и мнозина може би към този момент чакаха скоро да станат очевидци и на цялостния поврат, само че не би.

Метц не получи дузпа единствено няколко минути по-късно, а такава несъмнено имаше. Впоследствие играта позагуби от остротата си, само че несъмнено и двата отбора защо да съжаляват, че не взеха трите точки от този мач.

В последна сметка победител в него нямаше и по този начин в активите на Метц и Нант беше прибавена единствено по точка. С нея отборът на Раниери има към този момент 44, само че беше преместен от петата позиция от Рен, а тя дава право на присъединяване в Лига Европа идващия сезон. Домакините съвсем 100% са сигурни изпадащи, откакто са единствено с 21 точки, на осем от баража за избавление и на 9 от място над чертата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР