Установяването на причината за смъртта на актьора Матю Пери ще

...
Установяването на причината за смъртта на актьора Матю Пери ще
Коментари Харесай

Все още не е установена причината за смъртта на Матю Пери

Установяването на повода за гибелта на артиста Матю Пери ще изисква спомагателни дейности по следствието от Службата на правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис, оповестява CNN.

" В случаите, когато повода за гибелта не може да бъде избрана по време на аутопсията, се издава отсрочен документ до привършване на спомагателните проучвания ", се споделя в напътствията на Службата.

Извършена е аутопсия, само че правосъдните лекари чакат резултатите от токсикологичните отчети, с цел да дефинират повода за гибелта. Изготвянето на сходни отчети може да отнеме седмици. Според източник от правоприлагащите органи, проверяващите възнамеряват да употребяват токсикологичните отчети, с цел да открият дали непознати субстанции са съдействали за гибелта на артиста.

Говорителят на пожарната работа в Лос Анджелис Брайън Хъмфри съобщи пред CNN, че в събота в 16:07 ч. е постъпило позвъняване на телефон 911 за незабавен случай, касаещ случай във вода. Полицията на Лос Анджелис се е отзовала в 16:10 ч. 54-годишният Пери е открит в безпомощно положение в джакузито вкъщи си, оповестява Los Angeles Times, базирайки се на източници от правоохранителните органи.

Родителите му Джон Бенет Пери и Сюзън Морисън, дружно с доведения му татко, са видяни да идват в дома на артиста в събота вечер, добавя още CNN.

В неделя фамилията на Пери разгласява изказване за списание People, в което се споделя, че са " съкрушени от трагичната загуба на нашия обичан наследник и брат ".

" Матю донесе толкоз доста наслада на света, както като артист, по този начин и като другар. Oценяваме големия изблик на обич от всички вас ", се споделя в изказването.

В разгара на кариерата си в " Приятели " Матю Пери се бори със зависимостта си към алкохол и опиати, признава самия той в записките си от 2022 година, отбелязва CNN.

Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк, които станаха звезди дружно с Пери в " Приятели ", към момента не са коментирали обществено гибелта му.

В неделя основателите на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн и изпълнителният продуцент Кевин Брайт направиха изказване пред CNN, в което обявиха, че са " шокирани и надълбоко, надълбоко натъжени от кончината на нашия обичан другар Матю ".

" Това към момента наподобява невероятно. Всичко, което можем да кажем, е, че се усещаме благословени, че го имахме като част от живота ни.

Той беше ослепителен гений. Клише е да се каже, че артистът влиза изцяло в кожата на персонажа си, само че в тази ситуация с Матю няма по-верни думи. От деня, в който за първи път го видяхме в ролята на Чандлър Бинг, за нас нямаше различен.

Винаги ще ценим насладата, светлината, интелигентността, които той внасяше във всеки миг - освен в работата си, само че и в живота. Той постоянно беше най-забавният човек в стаята. Нещо повече, той беше най-милият, с безкористно сърце. За нас той беше Единствен, сърцата ни са разрушени ", се споделя в изказването.

 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР