Установиха авторите на поредицата вандалски актове в Мездра, извършени през

...
Установиха авторите на поредицата вандалски актове в Мездра, извършени през
Коментари Харесай

Хванаха вандалите, вилнели посред нощ в Мездра

Установиха създателите на поредицата вандалски актове в Мездра, осъществени през нощта на 9-ти против 10 март.
Oсновен причинител на действията е 23-годишен мездренчанин. Самоличността му е доказана от градските камери за видеонаблюдение.
На тях се вижда, че двама мъже прекатурват голям брой пластмасови контейнери за битови боклуци по ул. „ Александър Стамболийски “ в региона над общинския пазар, както и по улиците „ Св. Патриарх Евтимий “ и „ Христо Ботев “. В резултат на това всевъзможни отпадъци са разпилени по уличните платна и са основани действителни предпоставки са пораждане на пътнотранспортни катастрофи.
Същевременно хулиганите са взломили няколко леки коли, обърнали са огледалата им и са изпочупили стъкла на служебни гаражи на Общинското дружество „ Чистота “.
Унищожена е и част от празничната декорация на арките в пешеходната алея на ул. „ Александър Стамболийски “, която беше направена по случай Баба Марта от локалните детски, образователни и обществени заведения.
По случая в Районното ръководство на полицията в Мездра е формирана кореспонденция, само че защото материалните вреди са в дребен размер няма да бъде заведено досъдебно произвеждане за безчинство.
23-годишният мъж ще би трябвало да заплати административна санкция и да възвърне вредите на притежателите на колите със счупени странични огледала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР