Установено е лицето, заподозряно за нанасянето на тежка телесна повреда

...
Установено е лицето, заподозряно за нанасянето на тежка телесна повреда
Коментари Харесай

Прокуратурата в Скопие издирва нападателя на българския гражданин

Установено е лицето, обвинено за нанасянето на тежка телесна щета на български жител преди мача с „ Левски “ в Скопие. Нападателят е на независимост, само че се търси. Прокуратурата в Скопие продължава да подхваща дейности по застраховане на доказателства за цялостното изясняване на събитието, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

Обвинението в Скопие внесе през днешния ден в Основния углавен съд предложение за установяване на обезпечителни ограничения против четири лица, против които е формирано произвеждане за присъединяване в случая в комерсиалния център „ Чаирчанка “, при който беше ранен български жител.

Има основателно съмнение, че лица на възраст от 28 до 32 години са взели участие във физическа разпра с почитатели на БФК „ Левски “, с което са направили закононарушение – Насилие по чл.386 ал.4 по отношение на ал.3 и алинея наказателния кодекс, съобщи БТВ.

Прокурорът предложи няколко обезпечителни ограничения на обвинените: обвързване да се явяват от време на време на назначено длъжностно лице в ООС; Скопие, краткотрайно лишаване на документи за пътешестване, както и възбрана за посещаване на несъмнено място – спортни надпревари.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР