Установено е, че деянието, последвано и от други непристойни действия,

...
Установено е, че деянието, последвано и от други непристойни действия,
Коментари Харесай

Свинщината Е Тотална! Собственик На Маргинален Сайт Запали Българското Знаме И Уринира Върху Него!

Установено е, че действието, последвано и от други непристойни дейности, е било осъществено на 29 май 2018 година и оповестено в уеб страницата " Гласът на Стара Загора " на 2 юни.

Установено е също, че уеб сайтът е благосъстоятелност на лицето, популяризирало клипа със личните му незаконни дейности.

След незабавна реакция на ГДБОП, ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и Специализирана прокуратура, лицето е арестувано в Стара Загора за период от 24 часа. Предстои да му бъдат повдигнати две обвинявания от Специализираната прокуратура, се споделя още известието.



Става дума за Михаил Михайлов който във видеото е показан като редактор на уеб страницата. В записа той декларира буквално:

" Днес, 02.06.2018 година, отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите незаконни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там възпламених националния байрак на България, а след това и се измочах от горната страна му. Не чакам жеста ми да трогне нарушители като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които ръководят - Съда и Прокуратурата. Надявам се непознати войски, без значение дали съветски или османски, да дойдат и да изринат тази сган! "
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР