Установени са водачът и превозното средство, участвали в пътния инцидент

...
Установени са водачът и превозното средство, участвали в пътния инцидент
Коментари Харесай

Разплетоха мистерията около загиналия пешеходец в Русе

Установени са лидерът и транспортното средство, взели участие в пътния случай с умрял човек на ул. Изгрев в Русе. Както през вчерашния ден от ОДМВР-Русе осведомиха, на 4 ноември към 18:10 часа в полицията е получен сигнал, че на ул. Изгрев в Русе има паднал на пътя мъж.

На място е било изяснено, че той е умрял и съгласно първичните данни е блъснат като пешеходец от незнайно МПС. От полицията е изяснено, че трупът е на 48-годишен мъж от Русе.

Тялото е откарано за аутопсия, на местопроизшествието е осъществен оглед и по случая е почнало следствие в хода на формирано разследване, а от чиновниците на полицията са били подхванати дейности за издирването на незнайното МПС и лидер.

Вчера във Второ районно управление (на МВР) самичък се е явил 65–годишен мъж от Русе, който е декларирал, че най-вероятно той е взел участие в пътния случай с автомобила си „ Фолксваген “ и е оказал подпомагане на проверяващите за изясняване на случилото се и за осъществяване на нужните процесуално-следствени дейности. Извършен е оглед на транспортното средство. Работата по следствието продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР