Установени са превишения в стойностите на азот-амониев и азот-нитритен във

...
Установени са превишения в стойностите на азот-амониев и азот-нитритен във
Коментари Харесай

Отчетени са превишения на азотни съединения във водата около Vera Su

Установени са превишения в стойностите на азот-амониев и азот-нитритен във водите към кораба " Vera Su ". Най-сериозно е нарастването на цената на азот-амониев директно до плавателния съд (0.352 мг/л), оповестяват от Министерство на околната среда и водите.

Досега измерваните стойности на азот-амониев посочваха задържане в период 0.030-0.050 мг/л, до момента в който вчерашните проби демонстрират превишение над три пъти на тренда в бреговия пункт (0.114 мг/л. в 07:40 ч. и 0.143мг/л. в 17:30 ч.) и над 7 пъти при кораба, регистрират от министерството.

Измерената централизация на азот-нитритен е както следва: в пункт 60 м. южно в 07:40 ч. е 0.0083 мг/л., в 17:30 ч. е 0.0074 мг/л.; в пункт при носа на кораба - 0.0094 мг/л.

За резултатите от инспекцията неотложно са известени Изпълнителна организация " Морска администрация “ и Областният координационен щаб.

От министерството прецизират, че екипите на Министерство на околната среда и водите не престават ежедневно да наблюдават положението на водите в Черно море в непосредствена непосредственост до заседналия транспортен съд и остават в подготвеност за подпомагане по време на последваща интервенция по разтоварване на кораба.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР