Установени са конкретни лица, участвали в създаването на биологични оръжия

...
Установени са конкретни лица, участвали в създаването на биологични оръжия
Коментари Харесай

Конашенков: Установени са американците, създавали биолаборатории в Украйна

Установени са съответни лица, взели участие в основаването на биологични оръжия в Украйна. Това са ръководителите на отдели на Пентагона и компаниите му контрагенти. Всички компании са били директно свързани със сина на американския президент Хънтър Байдън. Това заяви на 30 март, формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

В резултат на специфична военна интервенция бяха спрени проучвания в редица украински биологични лаборатории, в които по разпореждане на Пентагона се работи с варианти на патогени на изключително рискови инфекции, изясни Конашенков.

Редица документи, получени от украински лаборатории, свидетелстват за укриването на самоличността на субектите и сериозния риск за живота им. Особен интерес съставляват документите, които свидетелстват за проектите на режима в Киев за потребление на безпилотни летателни апарати, способни да придвижват и разпръскват смъртоносни субстанции.

Разкритите обстоятелства потвърждават, че режимът в Киев съществено е обмислял опцията за потребление на биологично оръжие против популацията на Донбас и Руската федерация, добави Конашенков.

Както EADaily заяви, New York Post разгласява публикация „ Хънтър Байдън оказа помощ за набирането на средства за американски реализатор на биолаборатория в Украйна “.

В публикацията се твърди, че известният „ преносим компютър на Хънтър Байдън “ съдържа имейли, показващи, че синът на президента на Съединени американски щати е помагал на защитителен подизпълнител в Калифорния в стратегия за биологични оръжия в американски биолаборатории в Украйна. Тези документи, съгласно NY Post, удостоверяват обвиняванията на Русия, че синът на американския президент Байдън Хънтър " финансира биологични лаборатории в Украйна ".

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР