Установен и санкциониран е водача на лек автомобил, извършил дръзко

...
Установен и санкциониран е водача на лек автомобил, извършил дръзко
Коментари Харесай

МВР взе книжката на врачанина, карал в насрещното на „Хемус“

Установен и глобен е лидера на лек автомобил, направил смело нарушаване, на автомагистрала „ Хемус “. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В резултат на бързи взаимни дейности, подхванати от чиновници на ОДМВР-София и ОДМВР-Враца, е арестуван 52-годишен мъж от врачанското село Три кладенци. Издирването му стартира незабавно откакто в обществените мрежи бе публикуван клип, показващ ръководство на лек автомобил „ Ауди 80 “ в лентата за насрещно придвижване в региона на 44-46 км на автомагистрала „ Хемус “.



В хода на инспекцията е открито, че нарушителят има и неплатени санкции в размер на 130 лв., заради което е издадена заповед за използване на насилствена административна мярка „ лишаване на СУМПС “. Съставен му е и акт за осъществени нарушавания по член 157, алинея 8 и член 58, т. 4 от Закона за придвижване по пътищата.

От полицията приканват хората, които станат очевидци на сходни нарушавания, да подават своевременни сигнали. Важно е те да съдържат информация за мястото на нарушаването, както и видяни елементи, които биха помогнали за бързото идентифициране на транспортното средство.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР