Установен е , но той все още е на свобода

...
Установен е , но той все още е на свобода
Коментари Харесай

Установиха нападателя на българина в РСМ, но още го издирват

Установен е, само че той към момента е на независимост и се търси , оповестява bTV.

Прокуратурата в Северна Македония продължава да подхваща дейности по застраховане на доказателства за цялостното изясняване на събитието.

Основната прокуратура в Скопие внесе в Основния углавен съд в столицата предложение за установяване на обезпечителни ограничения против четири лица, по отношение на които е формирано произвеждане за присъединяване в случая в комерсиалния център " Чаирчанка ", при който беше ранен сънародникът ни.
 РСМ съжалява за намушкания българин, само че разграничава футбол от политика
РСМ съжалява за намушкания българин, само че разграничава футбол от политика

Буяр Османи упорства случаят да не се употребява за усилване на езика на омразата

Посочва се, че има основателно съмнение, че лица на възраст от 28 до 32 години са взели участие във физическа разпра с почитатели на БФК " Левски ".

До събитието се е стигнало, когато българските почитатели с два автомобила са минали край комерсиалния център и първо са влезнали в вербален спор с минувачи и жители , а по-късно са излезли от колите и словесният спор е прераснал във физическа разпра с група жители, излезли от близките здания.

Предвид събитията прокурорът е предложил няколко обезпечителни ограничения на обвинените: обвързване да се явяват от време на време на назначено длъжностно лице в ООС в Скопие, краткотрайно лишаване на документи за пътешестване, както и възбрана за посещаване на несъмнено място - спортни надпревари.
 Родни евродепутати се жалват на евролидерите за намушкания българин в РСМ
Родни евродепутати се жалват на евролидерите за намушкания българин в РСМ

Настояват за остра реакция по отношение на Скопие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР