Установен е автомобилът, с който беше прегазено ловното куче в

...
Установен е автомобилът, с който беше прегазено ловното куче в
Коментари Харесай

Откриха мъжа, прегазил ловно куче в Бургаско пред очите на стопанина му

Установен е автомобилът, с който беше прегазено ловното куче в центъра на созополското село Габър, за което NOVA описа. От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че зад кормилото е бил основният общински експерт, отговарящ за бургаския квартал „ Горно Езерово ”, а с него в джипа са били чиновник на пандиза в Бургас и още един чиновник на Община Бургас. Тримата отивали на лов. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи прецизираха, че събраните доказателства по преписката ще бъдат предадени на Районната прокуратура в Бургас.

Собственикът на животното - Димитър Трънков, споделя, че на 10 декември към 05:40 часа тръгнал на лов. Едното куче обаче се откъснало от мотива и се затичало след автомобила.

Колата била карана от Димо Желязков, който изпълнявал функционалностите на кметски наместник в квартал „ Горно Езерово ”. Пред камерата на NOVA той не отхвърли, че с другари отивал на лов в същия ден. Но твърди, че не е удрял куче и не е видял животно да лежи пред или зад джипа.

" Съжалявам за случилото се. Ако бях знаел, че е ударено кучето, щях да спра ", уточни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР