Успяхме да направим много за Северозапада. Главният акцент е строителството

...
Успяхме да направим много за Северозапада. Главният акцент е строителството
Коментари Харесай

Цветанов: БСП и президентът са едно цяло, като се опитват да дестабилизират управлението, но то е стабилно

Успяхме да създадем доста за Северозапада. Главният акцент е строителството на Автомагистрала "Хемус ", която ще спомогне доста за икономическото развиване на този район.

Това сподели в утринния блок на БТВ ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. "Снощи имахме среща с Оперативна програма. Днес в 11 часа още веднъж ще имаме такава среща, с цел да решаваме всички проблеми. Правителството и обединението са постоянни. Решени сме да осъществим цялостния мандат и нашата управническа стратегия. За това вършим тези срещи. Целта е да намерим пресечна точка и всичко това в името на България. Не желая да разясня съдружните ни сътрудници. Важното е като седнем на една маса, да се разберем. Ние сме виновни хора. Парламентарното болшинство поддържа напъните на държавното управление. Ние имаме управническа стратегия, която е написана август 2017 година. Ние изпълняваме тази стратегия. Мога да разясня депутати от ГЕРБ или министри от ГЕРБ. Аз почитам доста и Волен Сидеров, и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов. Не желая да разясня техни думи и изявления. По-добре е да има някакви търкания и разминавания в обединението, тъй като по този начин демонстрираме, че тя не е подвластна на нито една партия от нея. Най-важното е, че сме дружно и изпълняваме обещанията, които сме поели. Нормално е да има разлики, само че значимото е, че изпълняваме управническата си стратегия ", съобщи Цветанов.

"Темата за Закона за приватизационен и следприватизационен надзор би трябвало да я затворим. Още в понеделник сме оповестили, че ще има промени в закона. Днес ветото ще се гледа в Народното събрание и ние ще го подкрепим. При нас няма никакъв лобизъм и отбрана на стопански лица или групировки. Взели сме вярното политическо решение и ще подкрепим претекстовете на президента. Това не е невиждан случай. Не би трябвало постоянно да търсите спор сред Народното събрание и президентството. И в този момент демонстрираме, че институциите могат да работят дружно. Все отново президентът би трябвало да изясни за тези 1 милиарда и 600 млн. лв.. Като си споделил "А ", би трябвало да кажеш и "Б ". Иначе остава усещането, че работиш против страната. Не е правилно изказванието, че няма визия за България. Напротив. Има дълготрайна визия. Ето и в този момент се строят Автомагистрала "Хемус ", бързия път Русе-Велико Търново. Казвам това, тъй като се намираме във Велико Търново. Българска социалистическа партия и президентът са едно цяло. Те се пробват да дестабилизират ръководството, само че то е устойчиво. Визията на Българска социалистическа партия не ми харесва. Там не се дават ясни и съответни тематики, както и от кое място ще дойдат средствата за осъществяване на техните визии. При нас е тъкмо противоположното. Имаме ясно написана управническа стратегия и я изпълняваме ", безапелационен беше Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР